Vdychovali toulén.Do rieky vytieklo 300 l nafty.Celokrajská pátracia akcia.Z objektu píly ukradol rôzne veci.Z návesu zmizlo rezervné koleso.

23.06.2011 Celý región

Vdychovali toulén:
Bardejovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie za prečin šírenia toxikománie dvom mladistvým (16r. a 17r.) chlapcom z Bardejova.
Obvinený Bardejovčania 8.4.2011 v popoludňajších hodinách v plechovej búde za bytovými domami na Ul. Poštárka v Bardejove vdychovali toluén z igelitových vreciek. Na mieste ich pristihla policajná hliadka. Obaja sú stíhaní na slobode.




Do rieky vytieklo 300 l nafty:
Z prečinu ohrozenia a poškodenia životného prostredia obvinili včera svidnícki policajti 32 ročného muža z Estónska.
Obvinený muž išiel 17.3.2011 na nákladnom aute MAN v smere od poľskej hranice na Svidník. Pri obci Vyšný Komárnik zastavil pri pravom okraji vozovky, pričom pravými kolesami vozidla prešiel za pravú vodiacu čiaru k betónovému vyvýšenému obrubníku chodníka, do ktorého narazil spodnou časťou nádrže. Následkom toho došlo k jej prerazeniu a úniku nafty na vozovku a následne do rieky Ladomírka. Celkovo tak vytieklo 300 litrov.


Celokrajská pátracia akcia:
Počas včerajšieho rána a dopoludnia vykonali policajti na území prešovského kraja celokrajskú pátraciu akciu.
Akcia bola zameraná na pátranie po nezvestných, hľadaných a podozrivých osobách a taktiež aj po osobách, na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, alebo na dodanie do výkonu trestu. Policajti skontrolovali 149 motorových vozidiel a 303, pričom vypátrať sa podarilo 7 osôb. Z toho 1 osobu podozrivú z trestnej činnosti, 5 osôb na základe príkazu na zatknutie a 1 nezvestnú osobu. Policajti taktiež zistili 32 rôznych priestupkov.


Z objektu píly ukradol rôzne veci:
Policajti z Medzilaboriec obvinili včera z prečinu krádeže 35 ročného muža z obce Krásny Brod, okr. Medzilaborce.
V období od 7.3.2011 do 14.3.2011 vošiel obvinený muž niekoľko krát do objektu píly v obci Krásny Brod. Dnu sa vždy dostal cez otvor vedľa pásu na piliny. Z vnútra potom postupne ukradol elektromotor, tri vozíky, riadiaci pult, olejové čerpadlo a káblové rozvody. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 6 548.- €. Obvinený je stíhaný na slobode.


Z návesu zmizlo rezervné koleso:
Na polícií v Poprade oznámil včera ráno 56 ročný muž krádež rezervného kolesa z nákladného návesu.
Ku krádeži došlo v noci z utorka na stredu, kedy bol náves zaparkovaný na parkovisku pri čerpacej stanici pri Svite. Na kolese prekonal zabezpečovací mechanizmus a koleso v hodnote 500.- € ukradol. Popradskí policajti začali v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región